Depremde İş Yeri Ağır Hasar Alan İmza Giyim, Kahta’da Yeni Yerinde Açıldı

Depremde İş Yeri Ağır Hasar Alan İmza Giyim, Kahta’da Yeni Yerinde Açıldı
28 Ağustos 2026 16:52
78
A+
A-

Depremde İş Yeri Ağır Hasar Alan İmza Giyim, Kahta’da Yeni Yerinde Açıldı

6 Şubat depremlerinde iş yeri ağır hasar gören İmza Giyim, yaşanan zorlu sürecin ardından Kahta’da yeni yerinde yeniden hizmet vermeye başladı. İş yerinin açılışı, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

KAHTA – 6 Şubat 2023 depremlerinde binası ağır hasar alan ve faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan İmza Giyim, Kahta’da yeni iş yerinin kapılarını açtı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış programında, İmza Giyim’in deprem sonrası yeniden ticari hayata dönmesinin mutluluğu yaşandı.

Açılış törenine Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Kahta İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil İbrahim Elmacı, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Enver Dinçer, Kahta Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, MHP Kahta İlçe Başkanı Haşim Turan, CHP Kahta İlçe Başkanı Mehmet Rıdvan Aslan, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Can Erdoğan ve Turan Yıldırım ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi, iş insanı, dernek ve sivil toplum kuruluşu başkanı katıldı.

Kahtalı vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği açılışta, İmza Giyim’in yeni iş yerinin ilçeye ve işletme sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

6 Şubat depremlerinin ardından Kahta’da birçok esnaf gibi zor bir süreç yaşayan İmza Giyim’in yeniden faaliyete geçmesi, ilçedeki ticari hayatın toparlanması açısından da anlamlı bir gelişme olarak değerlendirildi.

Depremin yaralarının sarılmaya devam ettiği Kahta’da, esnafın yeniden ayağa kalkarak iş yerlerini açması ilçedeki ekonomik ve sosyal hayatın canlanmasına katkı sağlamaya devam ediyor.