Site Rengi

DOLAR 32,4374
EURO 34,8362
ALTIN 2.447,29
BIST 9.885,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman 30°C
Az Bulutlu
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cts 31°C
Paz 28°C
Pts 22°C
Sal 19°C

Çiçeği Burnunda Başkan Hallaç Su Kaynattı, Yolların Yenilenmesi Önümzüdeki Dönemlere Kaldı

Çiçeği Burnunda Başkan Hallaç Su Kaynattı, Yolların Yenilenmesi Önümzüdeki Dönemlere Kaldı
17.04.2024
9
A+
A-

Kahta Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Can Hallaç , umut verici bir başlangıç yapsa da, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada asfalt süloların eskidiğini ve yenilenmesi gerektiğini belirtti.

Belediyenin imkanlarının yetersiz olduğunu dile getirerek, hizmetin kısıtlı olacağını ifade etti. Kahta’nın sorunlu yollarının yenilenmesini erteleyeceğinden bahsederek, görünüşe göre sadece kısmi onarımlarla yetineceklerini ima etti.

Anlaşılan o ki, yolların restorasyonu için sadece ufak çukurların kapatılacak. Lakin Kahta’nın en büyük sorunu olan yollarının yenilenmeyeceği, ünlü yerel sanatçımız Nurettin Rençber’in yıllar önce yazdığı “Kahta’nın Yolları Kartık Kurduk” adlı şarkısında da ifade edildiği gibi. Kahta’nın kaderi ve durumu değişmedi gerçekten içler acısı.

Daha önceki dönemlerde bu konuyu belediye başkanlarına ilettiğimizde, TEDAŞ elektrik kablolarını ve Türk Telekom fiber alt yapısını yol atından geçireceklerini söyleyip 5 yıl boyunca Kahta’nın yollarını yenilemediler.

Asfalt konusuna gelince, Türk Petrolleri her sene petrol çıkardığı şehirlerde il ve ilçelere belirli tonlarda yardım yapar. Ancak, Kahta’nın sınırları içinde yüzlerce petrol kuyusu olmasına rağmen yollar asfaltlanmayacak.

Bu durumdan kimin kazançlı çıktığını soracak olursak, sanaii esnafımız kazanacak gibi görünüyor Çünkü, yollarda kondisyonu bozulan ve eskimeye başlayan araçlarımız milli servetimizdir.

Umarım en yakın zamanda yol sorunumuz çözülür.

 

İFJ Basın 

Ömer Faruk YILMAZ

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.