Site Rengi

DOLAR 32,5851
EURO 34,6875
ALTIN 2.525,30
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman 25°C
Parçalı Bulutlu
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Dağtekin’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

AK PARTİ ADIYAMAN İL BAŞKANI MEHMET DAĞTEKİN, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNÜ KUTLAYARAK AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Dağtekin’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
03.12.2020
331
A+
A-

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlayarak açıklamalarda bulundu.

Engelli vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik en önemli konunun sürekli gündemde tutulması gerektiğini belirten Başkan Dağtekin, toplumsal hassasiyetin oluşması için bunun gerekli olduğunu söyledi.

Başkan Dağtekin, “Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek, sosyal devlet ilkesinin bir gereği olduğu gibi ahlaki ve vicdani bir görevdir. Özellikle AK Parti iktidarıyla birlikte engelli vatandaşlarımızın sorunlarına samimiyetle eğildik, sorunlara çözüm üretmek, engelli kardeşlerimizin toplumla bütünleşmelerini, işgücüne katılmalarını, huzur ve refahlarının artmasını sağlamak için özveriyle çalıştık.

AK Parti iktidarı öncesinde ise engelli kardeşlerimiz adeta evlerine ve dört duvar arasına hapsedilmişlerdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aştığımız her engel, engelli kardeşlerimizin mutluluğuna açılan bir kapı haline geldi. Hayata geçirdiğimiz reformlar ve anayasamızda yaptığımız değişiklik ve pozitif ayrımcılıkla engelli vatandaşlarımız hayatın her alanı içerisinde yer almasını sağladık. Bugün birçok engelli kardeşimiz her alanda ve her geçen gün daha büyük işlere imza atıyorlar. Çok daha güçlüler, çok daha başarılılar, çok daha umutlular. Ülkemize değer katıyorlar, sanattan spora, bilimden siyasete her alanda varlıklarını özgürce ortaya koyuyorlar. İnşallah daha iyisini de başaracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle Adıyaman’da yaşayan tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü en içten dileklerimle kutluyor bu özel günün toplumsal sorumluluğu, hassasiyeti ve şuuru arttırmasını temennisiyle engelli vatandaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.